poza news3_rs

 

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Muncii ”Alexandru Darabont”, în parteneriat cu Universitatea din Oslo, Institutul Vestlandsforsking din Sogndal și Institutul Național de Sănătate Publică din Oslo, anunță finalizarea cursului post-universitar de lungă durată, desfășurat în cadrul proiectului „Consolidarea cunoștințelor și a gradului de conștientizare privind substanțele și deșeurile periculoase – CONOSCEDE” – ID 66253.

Cursul a avut o durată de 6 luni, a început în luna august 2015 și s-a finalizat în luna martie 2016. Cursul a combinat tehnicile moderne de instruire (e-learning) si cu instruirea directa in Norvegia, în perioada 18 – 30.10.2015.

Examenul de absolvire a constat în realizarea unui proiect de studiu individual sub îndrumarea unui tutore norvegian și o probă scrisă susținută în prezența unor profesori de la Universitatea din Oslo. Indicele de promovabilitate a fost de 100%.

În cadrul conferinței de închidere a proiectului, care va avea loc marți, 31.05.2016 în București, la hotel Ambasador din B-dul Magheru, se va desfășura și ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire a cursului post-universitar, eliberate de Universitatea din Oslo.

Proiectul „Consolidarea cunoștintelor și a gradului de conștientizare privind substanțele și deșeurile periculoase – CONOSCEDE” – ID 66253, finanțat în cadrul Programului RO04 – “Reducerea Substanțelor Periculoase” prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2009-2014, se derulează în perioada 19.05.2015-10.06.2016. Promotorul de proiect este Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecția Muncii ”Alexandru Darabont” din București, parteneri fiind Universitatea din Oslo, Institutul Vestlandsforsking din Sogndal și Institutul Național de Sănătate Publică din Oslo.

 

E’mail: contact@conoscede.ro
Site: http://conoscede.ro
http://eeagrantsmediu.ro
Site: http://eeagrants.ro

 

mai 25th, 2016

Posted In: