view

Proiectului CONOSCEDE a finalizat, la începutul lunii martie, seria de cursuri de scurtă durată organizate în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării.

Cursurile au început în luna noiembrie 2015 și s-au finalizat în data de 2 martie 2016.

În cadrul proiectului au fost instruiți specialiști reprezentând autoritățile din domeniile sănătății piblice, mediului și, respectiv, securității și sănătății în muncă. Datorită interesului manifestat de autorități, indicatorul de realizare pentru această activitate a depășit ușor valoarea stabilită, de 120 de participanți, fără costuri suplimentare.

Cursul a constat în 4 zile de învățare la distanță și o zi de instruire în clasă desfășurată în următoarele orașe: București, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Craiova și Constanța. Examenul de absolvire a costat într-un test grilă, iar indicele de promovabilitate a fost de 100%, absolvenții primind certificate de participare.

 

Participanții la cursul lung au finalizat proiectele de studiu, iar în data de 30 martie 2016 vor susține examenul de absolvire. Cursantii care vor promova examenul, vor primi un certificat de absolvire curs post-universitar, emis de Universitatea din Oslo.

 

Proiectul „Consolidarea cunoștintelor și a gradului de conștientizare privind substanțele și deșeurile periculoase – CONOSCEDE” – ID 66253, finanțat în cadrul Programului RO04 – “Reducerea Substanțelor Periculoase” prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2009-2014, se derulează în perioada 19.05.2015-30.04.2016. Promotorul de proiect este Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecția Muncii «Alexandru Darabont» din București, parteneri fiind Universitatea din Oslo, Vestlandsforsking din Sogndal și Institutul Național de Sănătate Publică din Oslo.

 

E’mail: contact@conoscede.ro
Site: http://conoscede.ro
http://eeagrantsmediu.ro
Site: http://eeagrants.ro

 

martie 16th, 2016

Posted In: